Truefitt and Hill

I mere end to århundreder har Truefitt & Hill betjent kræsne herrer med kun de fineste grooming produkter. Deres produkter giver mænd mulighed for at se og føle det bedste.
Er etableret i 1805 og er verdens ældste barbershop. De er leverandører til HKH , The Duke of Edinburgh. Produkterne er resultatet af næsten 200 års forskning og deres viden og erfaring giver dagens mand et udbud, der er både sofistikeret og praktisk .

Mænd fortjener det bedste i alt, hvad de gør. Hvis du er på udkig efter de fineste groomingprodukter, er vi overbeviste om, at du vil finde Truefitt & Hill uovertruffen i produktkvalitet og den prestigefyldte tradition yderst overbevisende . Deres produkter er formuleret med en udsøgt blanding af sjældne og sofistikerede essenser . Udbuddet omfatter et komplet sortiment af barbering, parfume, hår og bad produkter til at levere en daglig grooming løsning til nutidens mand.
For en ekstraordinær oplevelse af Truefitt & Hill tjenester, besøg da vores barbershop og nyd en hot towel barbering, klipning eller en skægklipning.

Acca Kappa

To initialer , der fortæller en italiensk historie . Historien om Krull familien, der har ført virksomheden siden 1869. Historien om en gammel fabrik i hjertet af byen Treviso. Historien om en livsstil , født af italiensk smag , kultur og elegance.

Et historisk mærke af ekspertise i at skabe dufte , professionelle børster og kropspleje og wellness-produkter . En verden af ​​sensoriske og olfaktoriske oplevelser inspireret af dufte af blomster og planter , der findes i italienske haver . Fire generationer af håndværkere og en absolut passion for enkelthed og autentiske skønhed , der kan ses i hver post fremstillet og i hver eneste lille detalje .

ACCA Kappa . En familie virksomhed, der er blevet en industriel virksomhed , mens de resterende tro mod tidløse værdier. En kærlighed til naturen , respekt for den menneskelige krop og produktion, der er fremstillet udelukkende i Italien.


Mühle

Vi er glade for til præsentere MÜHLE i vores sortiment af luksus barbergrej til Feinschmeckere.
MÜHLE er indbegrebet af tysk kvalitet og grundighed, når kun det allerbedste er godt nok. Deres udvalg af barbergrej omfatter et enkelt og stilrent design, hvor kun de bedste materialer anvendes. I deres materialevalg og fremstilling af barberkoste og barberskrabere indgår bl.a. oliventræ, ren porcelæn, grenadilla træ (sort afrikansk træsort) og mose eg m.v.

Alle produkter bliver fremstillet i hånden på deres lille virksomhed i Stützengrün, hvor 30 ansatte er beskæftiget med det gode gamle håndværk.

MÜHLE blev grundlagt i 1945 af Otto Johannes Müller. Hans produktion af barberkoste startede i et vaskekøkken, og er i dag en blomstrende virksomhed beliggende i det naturskønne område i Sachsen i Tyskland.

MÜHLE er i dag en af Europas førende virksomhed og pioner indenfor fremstilling af luksus barbergrej og tilbehør takket være deres høje kvalitet, stilrene og harmoniske design samt materialevalg.

Virksomheden drives i dag med stor succes af Otto Johannes Müller´s børnebørn – Christian og Andreas Müller.