Kvinde klip


Vi mener, at perfekt skønhed er forskellig for enhver kvinde, og at nå det ikke behøver at være en daglig kamp .

Det er derfor, vi aldrig masseproducerer, men altid skræddersyr udseendet: I betragtning af den enkeltes unikke funktion og behov, når vi finder frem til dit klip og din farve.

Vi har aldrig fulgt modemæssige stilarter, der ikke virker efter du selv har vasker dit hår, men vi klipper en form, der forbliver i håret, hvilket gør det hurtigt og enkelt at genskabe håret hver dag.

Realisering af perfekt skønhed – individuel og praktisk – det er vores mål.

Dette er Deco. Dette er Håndværk!

Hvad gør et perfekt klip og en perfekt farve?
Hos Deco skaber vi et sofistikeret udseende , som er teknisk præcist (eller teknisk upræcist), men ubesværligt at style;, det moderne træk forbliver naturligt og er nemt at genskabe dag efter dag.

Det fremhæver dine bedste træk:
Vi fokuser på dine øjne, dit smil og dine kindben. Hos Deco klipper og farver vi samt definerer og skaber det ultimative udtryk for dig; alt efter dit hårs naturlige bevægelse .

Det bringer lethed, glans og bevægelse:
Hos Deco er klippet en stil. Vi abejder formen ind i håret, så du ikke behøver en masse stylingprodukter til at holde håret i den klippede form. Vi bestræber os på, at du kan ryste på hovedet og køre fingrene igennem håret så ofte du vil, og dit hår vil altid falde tilbage i form.

Er muligt hver dag:
En Deco klipning og farve gør din morgenvask og føntørringsritual langt nemmere; du vil bruge færre men mere idelle produkter og opnå dit udseende på kortere tid.
Det varer hele dagen lang og mere til:
Du behøver ikke at presse dit hår på plads hver morgen eller bekymre dig om eftermiddagens hårsammenbrud. Et Deco klip og farve er designet til at virke, og folk vil stadig kommentere, hvor godt det ser ud uger efter dit sidste besøg hos Deco.