Oribe

Vi er stolte af at forhandle den eksklusiv hårpleje serie Oribe.
Oribe er en cubanskfødt hårstylist boende i USA. Han åbnede sin første salon i New York i 1987 med et team af dygtige stylister og kolorister, og hurtigt tiltrak han celebrity kunder, herunder Jennifer Lopez, Sofia Loren, Christy Turlington, Naomi Campbell og Penelope Cruz.

Oribe har arbejdet med fotografer som Richard Avedon, Steven Meisel, Nick Knight, Mert & Marcus, Irving Penn, Annie Leibowitz, Steven Klein, Mario Testino og Francesco Scavullo til at skabe mode og skønheds historier til magasiner, herunder Vogue, Elle, Harpers Bazaar, GQ, Allure, Cosmo og Glamour . Oribe har også bidraget med hår til catwalk for design huse, herunder Versace , Gucci, Dolce & Gabbana , Thierry Mugler , Jean-Paul Gaultier , Valentino, Chanel, Armani og Louis Vuitton .

Kvaliteten er en professionel fornøjelse. Du får fylde og volumen, der hverken ses eller mærkes i håret. At Karl Lagerfeld har co-designet flakonerne, og at duften er formuleret af Tom Fords private parfumeur hører til sidegevinsterne.

Efter vores mening findes der ingen på nuværende tidspunkt hverken ved siden af eller over disse produkter.

Det er ren fornøjelse både for håret og sanserne.

Go Oribe

Go Acca-Kappa

ACCA Kappa

To initialer , der fortæller en italiensk historie . Historien om Krull familien, der har ført virksomheden siden 1869. Historien om en gammel fabrik i hjertet af byen Treviso. Historien om en livsstil , født af italiensk smag , kultur og elegance.

Et historisk mærke af ekspertise i at skabe dufte , professionelle børster og kropspleje og wellness-produkter . En verden af ​​sensoriske og olfaktoriske oplevelser inspireret af dufte af blomster og planter , der findes i italienske haver . Fire generationer af håndværkere og en absolut passion for enkelthed og autentiske skønhed , der kan ses i hver post fremstillet og i hver eneste lille detalje .

ACCA Kappa . En familie virksomhed, der er blevet en industriel virksomhed , mens de resterende tro mod tidløse værdier. En kærlighed til naturen , respekt for den menneskelige krop og produktion, der er fremstillet udelukkende i Italien.